Lyki
Cart 0
 

Historien bag
 

LYKI

 
 
Fil 07-09-2017 17.35.40.jpeg
 

Kreativitet, kvalitet og en passion for mode.

 

 
IMG_1978.JPG

Luky Mortensen

Som datter til en kreativ mor, som altid havde gang i strikke -og symaskinen, valgte jeg at uddanne mig til beklædningsformgiver og tilskærer efter at have arbejdet som salgskonsulent. Jeg designede og syede selv i en årrække, men interessen voksede for at have den direkte kontakt med kunderne, og idéen til LYKI opstod. Butikken blev grundlagt i 2006, og skabt med det formål at samle alle mine yndlings mærker, i god kvalitet og tidsløst design, hvor kontakten til jer kunder altid, er mit fokus punkt. 

 

LYKI

Hos Lyki, håndplukker jeg nøje vores udvalg, og har mærker jeg synes leverer en høj kvalitet, og som er smukke designmæssigt. Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler de får en dejlig oplevelse hos Lyki, og bliver inspireret af vores smukke, udvalgte styles. Jeg elsker, at hjælpe mine kunder med at finde det helt rigtige outfit til en bestemt anledning eller hjælpe med tips til opdatering af mine kunders hverdags-garderobe. 

Uanset anledningen finder vi altid en løsning.

Jeg glæder mig til at se jer, og hvis i har nogle spørgsmål, er i altid velkomne til at ringe eller skrive en e-mail. Se mere vedrørende kontakt her.

 

Følg os på Instagram

Lyki_cph